Yoldaş: Evimizde Kazanmak Güzel

20 Kasım 2017 Pazartesi 16:21
Yoldaş: Evimizde Kazanmak Güzel

İnegölspor  Teknik Direktörü Murat Yoldaş, 2-1 galip geldikleri Keçiörengücü maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
 
Yoldaş, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Evimizde kazanmak güzel. Böyle zorlu bir rakibi yendiğimiz içinde tabiî ki sevinçliyiz, mutluyuz. Oyuncularımın aşırı kazanma isteği, mücadelesi, takım disiplini, son dakikaya kadar oyunu bırakmamaları beni memnun ediyor ve çok gurur verici bir şey. "Bu takım iyi olacak" diye hep söylüyorum. Mantalite olarak ta iyi konuma geldik. Oyun anlamında iyi konuma geldik.  Rakibin zaten etkili oyuncuları var. Dinamik bir ekip olduğunu da biliyoruz. Oyunun genelinde de topun onlarda kalması sanki onların daha fazla atak oynamasına sebep oldu ama baktığınız zaman net pozisyonları yok. Yani bizim girdiğimiz gibi net pozisyonları yok. Pozisyonda vermedik, bu da çok önemli. Atak gibi oynamalarına rağmen pozisyona çok fazla giremedikler. Son dakikada Şener'in kucağına ortadan gelen bir pozisyon var. Onun haricinde yok ama dediğim gibi takım disiplini, kazanma hırsı üst safhadaydı ve olağan üstü mücadele ettiler. Ben oyuncularımı o açıdan tebrik ediyorum. Zorlu maçlar oynuyoruz. Her maç zor ama baktığınız zaman zirvede olan takımlarla daha zor gibi gözüküyor maçlar. Tabi bizde o zorlukları aşmak için büyük mücadele veriyoruz. Biliyorsunuz içeride daha önce sıkıntılarımız da vardı. Onları da aşmış durumdayız. Tabiî ki mutluyuz, güzel bir galibiyetti. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Taraftarlarımız maçından başından sonuna kadar takımlarını  desteklediler. Yine arkalarında olmaya devam etsinler. Yine söylüyorum. Bu takım arkasından gidilecek bir takım. Gururla arkasından gitsinler desteklesinler. Daha iyi işler yapacaklar inanıyorum. Her zaman için bizden desteklerini esirgemesinler."

banner380

Anahtar Kelimeler:
Inegölspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet 2017-11-20 18:51:59

hocam tebrikler ama maçı izledim ikinci yarı deplasman takımı gibi oynadık geriye çok yaslandi inegol gelen toplarda hep ileriye doğru sisirdiler biraz daha orta sahada pas yapılsa daha iyi olucak

banner366

<