banner359

Yoldaş: 'Kazanmak için gelmiştik'

02 Mart 2020 Pazartesi 11:09
Yoldaş: 'Kazanmak için gelmiştik'

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, deplasmanda 4-1 mağlup olduğumuz Yılport Samsunspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Yoldaş, maçın ardından yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“Beklemediğimiz bir mağlubiyetti. Yani mutlaka karşımızdaki takım iyi kalitesi belli olan bir takım ama 1-1’i yakaladığımız andan itibaren ve o ara gerçekten iyi oynuyorduk. 2-1’i de yakalama şansımız vardı. Hatta golden önce soldan gelen bir ortamız vardı. Ahmet Hakan Şahin, ilk direkte dokunabilse, maç farklı bir yere gidebilirdi. Ama iyi oynadığımız anda 2 tane üst üste yediğimiz gol bizi bir anlamda bozdu. Yani tebrik ederim Samsun’u iyi bir takım ama kazanmayı hakikatten çok istiyorduk. Buna çok hazırdık, olmadı. Mücadelelerinden dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum. Önemli olan gelecek haftaki maçımıza odaklanmamız. Bunu arkada bırakmamız gerekiyor. Kesinlikle şunu söylemiyorum “Ne yapalım zaten Samsun falan” böyle bir şey söylemiyorum. Biz buraya kazanmak için gelmiştik ama istediğimiz gibi gitmedi. Yapacak bir şey yok. Oyuncularımı tekrar tebrik ediyorum.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<