banner359

Yoldaş: "Önümüzdeki maçlara bakacağız"

27 Ocak 2020 Pazartesi 12:07 2020-01-27 12:11:49
Yoldaş: "Önümüzdeki maçlara bakacağız"

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, deplasmanda 2-1 mağlup olduğumuz Sancaktepe Futbol Kulübü maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Yoldaş, maçın ardından yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

“Benim üzüldüğüm. Gol yiyebilirsinizde yani hep mantıksız goller yiyoruz. Yani burada hazırlanmış bizi zor durumda bırakacak goller değil tamamen kendi hatamızdan kaynaklanan goller. Bizi üzen taraf bu. İstediğimiz oyunu oynayamadık. Her iki devrede oynayamadık. Sonlara doğru biraz ivme kazandı ama oyuncularımı yine mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum tabiî ki. Fakat rakip bizden daha fazla istedi. Daha fazla istediği içinde kazandı. Onları tebrik ediyorum. Gelecek hafta oynayacağımız maçlara bakacağız. Mücadeleler devam ediyor. En iyi şekilde hazırlanıp önümüzdeki hafta kazanmak istiyoruz. Bu maçı da çok çabuk unutmak istiyoruz.”

Son Güncelleme: 27.01.2020 12:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<