Yoldaş: "Zevkli Bir Maç İzlettirdiğimizi Düşünüyorum"

02 Ekim 2017 Pazartesi 17:05
Yoldaş: "Zevkli Bir Maç İzlettirdiğimizi Düşünüyorum"

İnegölspor  Teknik Direktörü Murat Yoldaş, İnegöl'de 1-1 berabere sona eren Kocaeli Birlikspor maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
 
Yoldaş, yaptığı açıklamada şunları söyledi:
"Ligin her zaman için zorlu maraton olduğunu söylüyorum. Baktığımız zaman bizim yendiğimiz rakiplerimiz gidiyor ligin iddialı takımlarından da puan alıyor. Kimin kimi yeneceği belli olmayan zorlu ve hakikatten çok temaslı bir lig. Bizde tabi dışarıda kazanıp, içerideki oynayacağımız maçın çok önemli olduğunun bilincindeydik. Bu bilinçle maça çıktık ama lig devre çok kötü başlamadık iyi başladık ama istediğimiz şeyleri oyun anlamında tam oturtamadık. İkinci devre daha derli toplu oynadık. Öyle görüyorum ben. Ama yapılan mücadele çok iyiydi. Rakipte çok dirençliydi. Rakip ilk yarıda erken bir gol bulunca daha da dirençleri arttı. Yakaladığımız pozisyonların bir tanesini değerlendirebildik ama yapılan mücadele güzel. Son dakikada yakaladığımız pozisyonu değerlendirebilseydik 3 puanla soyunma odasına gidecektik ama nasip olmadı. Yine ben oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Mücadeleci, heyecanlı, zevkli bir maç izlettiğimizi düşünüyorum. Çünkü sonuna kadar mücadele eden bir takım, teslim olmayan bir takım. Gittikçe performansımız artacaktır ama ligin zorlu maratonunda tabiî ki devamlı kazanarak gitmekte zor olabiliyor ama bizim hedefimiz bu. İçerideki maçı kazanmamız tabiî ki seri yakalamamız anlamında çok iyi olacaktı ama sorun değil  önümüzde bir Sarıyer maçı var. İnşallah burada kaybettiğimizi orada telefi etmeyi düşünüyoruz."

banner380

Anahtar Kelimeler:
InegölsporE-inegol
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<