banner359

Yoldaş:Var Gücümüzle 3 Puanı Almak İçin Uğraşacağız

26 Ekim 2017 Perşembe 16:39
Yoldaş:Var Gücümüzle 3 Puanı Almak İçin Uğraşacağız

İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, Pazar günü saat 14.00'da deplasmanda oynanacak Amed Sportif Faaliyetler maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.
 
Bordo beyazlı ekip Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı idmanla sürdürdü.
 
İdman öncesi açıklama yapan Teknik Direktör Murat Yoldaş, şunları söyledi:
"Her zaman söylüyorum lig zor. Bizim puanımız 13 onların 15. Mutlaka zorlu geçecek. Ortada alınacak bir 3 puan var. Var gücümüzle 3 puanı almak için uğraşacağız. Alamayacaksak Allah nasip ederse 1 puan alacağız. Bunun için hazırlandık. Bunun için çalışıyoruz. İyi durumdayız. Artık ligin iyi takımlarından biri olarak görülen bir İnegölspor var. Bizde bunu puansal olarak hem de daha iyi sonuçlarımıza 1 tane daha ilave ederek, üst sıralara tırmanma amacını taşıyoruz. Bunun için mücadele ediyoruz. İyi yolda olduğumuzu düşünüyorum. İyiyiz, mücadeleyi sonuna kadar bırakmıyoruz. Geçen hafta o kadar eksiğimiz ve hastamız olmasına rağmen yinede kazanmak için çocuklarımız çok istediler. Ama sonuçta 1 puanla yetinmek zorunda kaldık. Oynamayan 5 oyuncumuzun yerine baya iyi performans gösterdik. Sonuçta bu şunu gösteriyor. Oynamayan arkadaşların yerine oynayan arkadaşlarımızda aynı istek aynı güç aynı arzuyu taşıyorlar. Aynı inancı taşıyorlar. Çünkü zaten belirli bir kadromuz var. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki oyuncularla bir aile olduk. Herkese bir güven geldi. Bu güven çok önemli. İnşallah bu güveni Amed maçında da devam ettirip oradan puanlarla dönmek istiyoruz. Amed maçında Raif, Kemal, Kenan yok. Ali Sakal, Anıl ve Okan'ın sakatlıkları bulunuyor. 3-4 tane de hasta oyuncularımız var. Onlarda serum tedavisi görüyorlar. Havaların değişmesinden dolayı gribal enfeksiyon yaşıyorlar. Onları hafta sonuna yetiştirmeye çalışıyoruz. Ali Sakal'ın durumu net değil ve Kemal, Kenan ve Raif'i maçta görev alamayacak. Ama sonuçta biz hiç bir şey için mazeret üretmiyoruz. Kim görev alırsa elinden gelen her şeyi yapıyor. Çünkü biz bir hedef belirledik. İyi futbol oynayıp çok mücadele ederek, İnegölspor'u layık olduğu yere taşıma amacı güden bir hedef koyduk. Kaybetmemeye, kazanmaya çalışıyoruz. Bunu devam ettirmek istiyoruz."

Anahtar Kelimeler:
Inegölspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<