banner359

Yollar göle döndü

01 Mart 2018 Perşembe 10:05
Yollar göle döndü

İnegöl´de dün etkili olan şiddetli yağış sonrası yollar göle döndü. Mobilyacılar sanayi bölgesi ve şehrin belirli noktalarında hem sürücüler hem de vatandaşlar zor anlar yaşadı.

Sabah saatlerinde aniden bastıran yağış nedeniyle İnegöl´deki birçok cadde ve sokak sular altında kaldı. Rögarların tıkanmasıyla birlikte gölete dönüşen cadde ve sokaklarda araçlar ilerlemekte güçlük çekerken, otomobil türü araçlar yolda kaldı. Özellikle Mobilyacılar Sanayi Bölgesindeki esnaflar, kendi imkanlarıyla ev ve işyerlerine suyun girmesini engellemeye çalıştılar.

SOKAĞI TRAFİĞE KAPATTILAR

Alanyurt Cumhuriyet İlk ve Ortaokulu mevkiinde yağmur suyu, okul girişini ve afet evleri bölgesinde gölü andıran manzaraya sebep oldu. Bazı sokaklarda biriken sular nedeniyle araçlar yolda kalırken, bazı vatandaşlar sokağı kendi imkanlarıyla trafiğe kapatarak hem evlerine su girmesini hem de araçların yolda kalmasını engellemeye çalıştı.

ÖĞRENCİLER ZON ANLAR YAŞADI

Bazı okul girişlerinde yağmur nedeniyle biriken sular öğrencilere de zor anlaş yaşattı. Sınıflardaki sıralardan kendilerine köprü yapan öğrenciler, okul çıkışlarında ıslanmamak için sıraların üzerinden geçti.

EKİPLER YOĞUN ÇALIŞTI

Hayatı biranda olumsuz etkileyen şiddetli yağmur nedeniyle Trafik ve Belediye ekipleri bölgeden bölgeye koşmak zorunda kaldı. Göle dönen cadde ve sokaklar nedeniyle vatandaşlar tepki gösterirken, her yağışta İnegöl´ün bu hale gelmesine karşı kalıcı çözüm bulunmasını istediler. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<