banner359

Yozgatlılar'dan Aktaş'a ziyaret

.

14 Mart 2015 Cumartesi 11:40 2015-03-14 11:41:51
Yozgatlılar'dan Aktaş'a ziyaret
 İnegöl Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Muzaffer Karaca, yeni yönetimi ile birlikte Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Muzaffer Karaca, “Dernekler, sivil toplum kuruluşlarının ilk basamağıdır. Birlikteliği, dayanışmayı, yardımlaşmayı, kültürel varlıkları ortaya çıkararak, yaşatmayı ve geliştirmeyi amaçlar. Üyeler ve hemşeriler arası iletişim kurulmasını sağlar. Sağ olsunlar Başkanımız bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadı. Bundan sonraki çalışmalarımızda da yanımızda olacağını biliyoruz. Bu sebeple hem şahsım hem de yönetimdeki arkadaşlarımızla birlikte Başkanımıza ziyarete geldik. Amacımız, yapacağımız yeni çalışmalar hakkında istişare edip, Başkanımızın da fikirlerini almak istedik. Ben, şahsım ve derneğim adına Başkanımıza verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Dernek Başkanımız Muzaffer Karaca ve yeni yönetimine hoş geldiniz demek istiyorum. İnegöl’ü, İnegöl mobilyasını, köftesini, kaplıcasını ve tarımını, İnegöl’ün mehterini, zenginliklerini tanıtabilmek adına İnegöl Belediyesi olarak elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz. Tabii takdir edersiniz ki bu görev sadece Belediyelere ait değil, derneklerin çalışmaları ve faaliyetleri de bu noktada çok değerli. Yozgatlılar Kültür ve Dayanışma Derneğinin de bu noktada iyi işler ortaya çıkaracağını düşünüyorum” dedi. Aktaş, sivil toplum kuruluşlarının gönüllülük esasına dayandığını, büyük bir gayret ve heyecanın da gerektiğini belirterek, Dernek Başkanı Muzaffer Karacaya, yönetimine ve dernek üyelerine teşekkür etti.

Son Güncelleme: 14.03.2015 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<