banner359

Yurt yolunda taciz var!

10 Ekim 2016 Pazartesi 23:00 2016-10-10 17:11:06
Yurt yolunda taciz var!

İnegöl’ de Uludağ Üniversitesi Yerleşkesi yanında  Kredi Yurtlar Kurumu tarafından inşa edilen Şirin Hatun Kız Öğrenci Yurdu, yurt binasının karanlık ve ıssız yolu kız öğrencilere korku dolu anlar yaşatıyor.Bu yol,  aydınlatma direklerinin ve lambalarının yeterli olmaması nedeniyle hem karanlık, hem de ıssız bir yol.
Türkiye'nin dört bir tarafından, ailelerinin yanından,üniversiteyi kazandıkları İnegöl’e geldiler. Şimdi evleri İnegöl’de Kredi Yurtlar Kurumu tarafından yaptırılan Şirin Hatun Kız Öğrenci Yurdu.400 kız öğrenci kalıyor yurtta.
İkinci öğretim öğrencisi olan kız öğrencilerin yada her hangi bir ihtiyacını karşılamak için geç saatlerde dışarı çıkmak zorunda kalan kız öğrencilerin için yurt yolunda yürümek, hele hele karanlıkta yürümek kolay değil. Çünkü, yurdun kapısı bir ara sokakta ve sokak da pek hareketli değil. Yetkililerin bir an önce konuya çözüm bulması bekleniyor.

ÇÖZÜM BEKLİYORLAR
Yurt yolunda sözlü taciz olaylarının artarak devam ettiğini ifade eden öğrenciler" Yanımızdan geçen araba korna çalarak bizleri taciz ediyor.Bu durumlarla çoğunlukla ikinci öğretimde okuyan arkadaşlarımız karşı karşıya kalıyor.Biz artık yurt yolunda tedirgin olmak, korkmak istemiyoruz. Bir şeyler yapılması için illa bir arkadaşımızın başına bir şey gelmesini bekliyor olmazlar.Yurt yolunun biran önce  aydınlatılarak güvenli hale getirilmesini istiyoruz " dediler. 

Son Güncelleme: 10.10.2016 17:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<