Yurttutan istifa dilekçesini verdi

26 Nisan 2018 Perşembe 09:42 2018-04-26 10:22:56
Yurttutan istifa dilekçesini verdi

İnegöl Belediye Meclis üyesi Mehmet Yurttutan, AK Parti’den milletvekili aday adayı olmak için meclis üyeliğinden istifa etti.
Belediye Meclis üyesi Mehmet Yurttutan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban'ı makamında ziyaret etti. Yurttutan, AK Parti Bursa milletvekili aday adayı olmak için belediye meclisi üyeliğinden istifa dilekçesini Belediye Başkanı Alper Taban'a sundu.

Aday adaylığını değerlendiren Yurttutan, "24 Haziran´da yapılacak olan genel seçimlerinde Milletvekili aday adayı olabilmek için bugün istifa dilekçemi Belediye Başkanımız Alper Taban´a sundum.  Böyle bir karar aldık. Yolculuğumuza çıktık. 2014 yılında girmiş olduğumuz süreçte kutsal yolculuğumuza milletvekili aday adayı olarak devam edeceğiz. Beni yalnız bırakmayan ilçe başkanımız Mustafa Ersan ve Belediye Başkanımız Alper Taban´a çok teşekkür ederim” dedi.

Yurttutan açıklamanın ardından Bursa il başkanlığına giderek resmi başvurusunu yapacak.

banner380

Son Güncelleme: 26.04.2018 10:22
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Erdal 2018-04-26 09:54:14

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

banner366

<