banner359

Yürümekle Adalet Bulunur mu ?

19 Haziran 2017 Pazartesi 16:49 2017-06-19 17:02:34
Yürümekle Adalet Bulunur mu ?

 Yıldırım gazetesi köşe yazarı Uğur Bayram “Yürümekle Adalet Bulunur mu ? ” başlığıyla CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun öncülüğünde, başlatılan ‘Adalet Yürüyüşü’nü’ köşesine taşıdı.

Kişinin protesto ve itiraz hakkına sahip olduğunu ve bu hakkı istediği zaman kullanabileceğini savunuyorum. Bu ülkeye zarar veren herkes cezasını alsın, hatta darbeciler ve vatan hainleri için idam geri gelsin. İslam ve vatan düşmanı darbeci FETÖcüler bulunup tek tek tutuklansın. PKKnın milletvekilleri Meclis´e alınıp maaş verilmesin. Her ne kadar CHP nin söyleminin FETÖ söylemine yakın olduğu fikrini taşısam da, yıllardır FETÖ´ye yardım ve yataklık yapan, çocuklarını FETÖ okullarında okutan, Pensilvanya yollarında görülen, FETÖ elebaşısı İslam düşmanı terörist Fetullah Gülen´e selam yollayan, 15 Temmuz Hain Darbe girişiminde aktif rol oynayan kardeşi olan ve ByLock kullanıcısı olduğu belirlenen AK Partili milletvekilleri dururken CHP milletvekilinin tutuklanması kulağa çok garip geliyor. 

Diğer taraftan bakarsak;
Bayrak kışlalardan indirilirken, teröristler yollara mayın döşerken, çözüm süreci Devleti boğarken, askerimiz çarşıda katledilirken, polisimiz evinde sofrada şehit edilirken, korucularımız evlerinden alınıp infaz edilirken, şehirlerimizde bombalar patlarken, hergün şehit haberleri yürekleri dağlarken, FETÖ devleti yabancı istihbaratlar birimlerine satarken, FETÖ ye karşı gelip onları protesto eden ülkücüler tutuklanırken, Pkklı milletvekilleri Mecliste bölücü propaganda yaparken, Doğu Türkistan´da, Filistin´de, Myanmar´da, Kerkük´te, Halep´te, Kabil´de Müslümanlar çoluk çocuk katledilirken, Türk ve İslam dünyası kan deryasında boğulurken yerinden kalkmayan Kemal Kılıçdaroğlu´nun partisinin milletvekili tutuklanınca protesto yürüyüşü yapması da kulağa çok garip geliyor. 
---------------- 
Adalet ve Damat 
Kadir Topbaş´ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı FETÖ üyesi olma sebebiyle tutuklandı. Bir süre sonra usulca salındı. Kamuoyu tepki verince tekrar tutuklandı.
Demek ki neymiş? Tepkisiz kalmamak gerekiyormuş. 
-------------
En Sevmediğim Tipler 
Yerine göre susup yerine göre konuşanlar 
Adamına göre gülüp adamına göre somurtanlar
Kişiye göre kibirlenip kişiye göre alttan alanlar
Döneme göre öne çıkıp döneme göre geri duranlar 
Güce göre ayağa kalkıp güce göre saklananlar 
Duruma göre ağlayıp duruma göre kahkaha atanlar 
Kendine göre oturup kendine göre yürümeye kalkanlar 
---------------
Velhasıl...
Adaleti aramalıyız, adaleti istemeliyiz. Lakin adaleti sadece kendimiz için değil, herkes için istemeliyiz.

Son Güncelleme: 19.06.2017 17:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<