banner359

Zehir taciri tutuklandı

27 Mayıs 2019 Pazartesi 17:45
Zehir taciri tutuklandı

Jandarma tarafından düzenlenen operasyonda, piyasa değeri 200 bin TL olan 5 kilo selvie isimli uyuşturucu madde ile yakalanan şüpheli çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.

Alınan bilgilere göre; Bursa İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat, KOM ve İnegöl İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından İnegöl’de Uyuşturucu İmal ve Madde Ticareti yapan şüpheli şahısların takibi ve yakalanması için yürütülen çalışmalar kapsamında Ö.E.B. isimli şahsın İstanbul ilinden getirdiği uyuşturucu maddeleri Çeltikçi Mahallesinde, pazarladığı bilgisi alındı.

Bunun üzerine harekete geçen ekipler, şahsı sivil olarak fiziki takibe aldı. Takibin ardından operasyon için düğmeye basan ekipler, şüpheliyi kıskıvrak yakalayarak gözaltına aldı.

500 gram selvie isimli uyuşturucu maddesi ile yakalanan şüphelinin evinde savcılıktan alınan arama kararıyla roket isimli uyuşturucu arama köpeğiyle yapılan aramada yatak altında özel yapım çanta içerisine gizlenmiş vaziyette 7 ayrı vakumlu kilitli poşet içerisinde satışa hazır 4 bin 500 gram daha olmak üzere toplam 5 bin gram selvie isimli uyuşturucu madde, satış esnasında kullanılan sarım makinesi ve çok miktarda filtreli sigara kağıdı ele geçirildi. Böylece Bursa ile İstanbul arasındaki uyuşturucu trafiğine çok önemli darbe indirilmiş oldu. 

Gözaltına alınan şüpheli karakola götürüldü. İşlem ve sorgusunun tamamlanmasının ardından şüpheli adliyeye sevk edildi. Zehir taciri çıkartıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<