banner359

Zehir tacirleri İnegöl'de yargılanacak!

15 Şubat 2017 Çarşamba 18:19 2017-02-15 20:10:28
Zehir tacirleri İnegöl'de yargılanacak!
İnegöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekiplerince yapılan operasyonla iç çamaşırlarından ve araçtan çıkan uyuşturucu ticareti sanıklarının yargılanmasına başlanacak.
ADIM ADIM TAKİP
10 Aralık 2016 tarihinde Diyarbakır´dan Bursa´ya gelen ve içerisinde ikisi bayan, ikisi erkek dört kişinin bulunduğu özel otomobil ile uyuşturucu sevkiyatı yapılacağı ihbarını alan İnegöl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, belirtilen araç için Bozüyük tarafından İnegöl´e girişte pusu kurdu. Uzun süren beklemenin ardından ihbara konu özel otomobilin İnegöl sınırlarına girmesi ile birlikte düğmeye basıldı.
İNEGÖL´DE DURDURULDU
Takibe alınan özel otomobil, İnegöl şehir merkezinde girişte durduruldu. Araçtan indirilen 29 yaşındaki A.B., 82 yaşındaki S.B., 25 yaşındaki B.G. ve 18 yaşındaki S. G.´nin üzerlerinde arama yapıldı.
İÇ ÇAMAŞIRI VE BELİNDEN UYUŞTURUCU ÇIKTI
Yapılan aramalarda, 18 yaşındaki genç kızın iç çamaşırında, 82 yaşındaki yaşlı kadının ise beline sarılı vaziyette metanfetamin uyuşturucu madde ele geçirildi. Araçta yapılan aramalarda ise sağ ön çamurluğun içine gizlenmiş vaziyette toplam 2 kilogram metanfetamin maddesi ele geçirildi. Ele geçirilen uyuşturucunun piyasa değerinin 600 bin lira olduğu bildirildi.
Adliyeye çıkarılan 4 kişiden yaşlı kadın serbest kalırken, 3’ü tutuklanmıştı.
YARGILANACAKLAR
Tutuklu sanıkların yargılanma dosyası İnegöl Ağır Ceza Mahkemesine gönderildi. Dosyayı kabul eden mahkeme, sanıkların yargılanması için önümüzdeki günlerde ilk duruşma tarihini belirleyecek.

Son Güncelleme: 15.02.2017 20:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<