Zehir tacirleri tutuklandı

17 Haziran 2019 Pazartesi 21:45 2019-06-17 22:01:47
Zehir tacirleri tutuklandı

İnegöl’de Şafak vakti yapılan operasyonda gözaltına alındıktan sonra adliyeye sevkedilen 13 şüpheliden 10’u tutuklandı. Diğer şüphelilerin emniyette sorgulamaları sürüyor.

Alınan bilgilere göre; Bursa Narkotik Şube Müdürlüğü ve İnegöl Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, ilçe genelinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yaklaşık 3 ay boyunca yapılan teknik ve fiziki takibin ardından geniş çaplı operasyon için düğmeye bastı.
 
Şafak vakti 1000 polisin katılımıyla gerçekleştirilen operasyonda, daha önce belirlenen şüphelilerin evlerine eş zamanlı baskın yapıldı. Operasyonda ekipler, şüphelilerin evlerinin kapılarını koçbaşları ile kırarak içeri girdi. Baskın sırasında şüphelilerden bazıları camlardan atlayıp kaçmaya çalışırken; 49 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
 
Büyük bir çoğunluğu uykuda hazırlıksız yakalanan şüpheliler, hastanedeki sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere emniyete götürüldü. 

banner380

 
Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada ise 250 gr bonzai, 500 gr esrar, 100 gr metamfetamin,  515 adet extacy hap, 7 adet ruhsatsız tabanca, 160 adet mermi ve uyuşturucu satışından elde edilen 15 bin TL ele geçirildi. 

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından 13 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden Seymen A., Cemil A., Kemal K., Ferdi K., Ayhancan Ç., Derya Ş., Öznur Ç., Tolga G., Ufuk G., ve Serdal T., tutuklanırken; Samet U., Sevinç Ç., ile Abdulvahap R., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Operasyonda yakalanan diğer şüphelilerin emniyetteki sorguları sürerken; işlemlerin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

Son Güncelleme: 17.06.2019 22:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<