banner359

Ziraat Odası ile Vakıfbank Arasında Protokol

24 Ağustos 2016 Çarşamba 10:08 2016-08-24 10:12:57
Ziraat Odası ile Vakıfbank Arasında Protokol

 İnegöl Ziraat Odası ile Vakıfbank İnegöl Şubesi arasında imzalanan protokolle, oda üyelerine 20 bin liraya kadar, 24 ay vadeli yılda bir ödemeli kredi seçeneği sunulacak.

İnegöl Ziraat Odasında düzenlenen imza töreni öncesinde bir konuşma yapan Oda Başkanı Sezai Çelik, “Bugün yine çiftçimizi ilgilendiren bir konu için buradayız. Vakıfbank ile çiftçi kredileriyle ilgili bir protokol imzalayacağız. Gönül ister ki, çiftçimiz hiçbir zaman kredi kullanmasın. Ancak günümüz koşullarında sadece çiftçi değil, her sektörün bir şekilde bankaya yolu düşüyor, kredi kullanıyor. Bizlerde çiftçi için banka alternatifinin çok olması, kendilerine avantaj sağlayacak pozisyonlar yaratanlarla çalışmalarını isteriz. Bu nedenle bugün Vakıfbank´la çiftçimize faydası olacağını düşündüğümüz özel bir kampanyaları var. Bu anlamda bu basın toplantısını düzenledik” dedi.

Düzenlenen protokolle ilgili bilgi veren Vakıfbank İnegöl Şubesi Müdürü Özcan Eren ise, “Vakıfbank olarak, Ziraat Odasıyla imzalayacağımız bu protokolle oda üyelerine daha hızlı kredilenme sürecinde 20 bin liraya kadar, 24 ay vade de yılda bir ödemeli kredi seçenekleri sunacağız. Aynı zamanda bu konuda Ziraat Odası üyelerine indirimli faiz oranlarıyla daha iyi imkanlar içeren bir kredi seçeneği sunmak için bu protokolü imzalamak istiyoruz. Oda üyelerine hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik ile Vakıfbank İnegöl Şubesi Müdürü Özcan Eren tarafından imza altına alındı. 



Son Güncelleme: 24.08.2016 10:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<