Gelin "tır’a" Binmiş Ya Nasip Demiş

Elbistanda evlenmeye karar veren 22 yaşındaki Hacı Şekerci ile 20 yaşındaki Gülsüm Yavşan, evliliklerini unutulmaz kılmak için ilginç bir yöntem seçti. TIR şoförü olan damat, düğününde gelin arabası olarak da kendi TIR’ını kullanma...

12 Ağustos 2014 Salı 15:16
Gelin
Elbistanda evlenmeye karar veren 22 yaşındaki Hacı Şekerci ile 20 yaşındaki Gülsüm Yavşan, evliliklerini unutulmaz kılmak için ilginç bir yöntem seçti. TIR şoförü olan damat, düğününde gelin arabası olarak da kendi TIR’ını kullanma fikrini seçince şoför koltuğunu da eşi kaptı.
Tır şoförünün koltuğa binme çabası ilginç görüntülere sahne oldu. TIR’ın önüne ‘Al yazmalım’ yazdıran damada, kendisi gibi TIR şoförü olan akrabaları da araçları ile destek verdi. Böylece 4 TIR’dan oluşan bir konvoy evliliklerinin sembolü oldu. TIR’ların oluşturduğu konvoy daha sonra düğün evinden klaksonlar çalarak düğünün yapılacağı salona doğru hareket etti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<