banner359

Günün "yurdum Insanı" Karesi

Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir kamyonetin kasasına tam 29 kişi bindi. İlçede yaşayan Roman vatandaşlar, bir sünnet düğünü için bir araya gelirken, düzenlenen düğün konvoyu ilginç görüntülere sahne oldu. Davullu zurnalı düğün...

27 Ağustos 2014 Çarşamba 16:25
Günün
Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir kamyonetin kasasına tam 29 kişi bindi.
İlçede yaşayan Roman vatandaşlar, bir sünnet düğünü için bir araya gelirken, düzenlenen düğün konvoyu ilginç görüntülere sahne oldu. Davullu zurnalı düğün konvoyu, sünnet çocuğu ile birlikte yaklaşık 1 saat boyunca ilçeyi gezdi. Düğün konvoyunun başında ilerleyen bir kamyonetin kasasına kadın ve çocuklarla birlikte 29 kişi bindi. İlçenin Cumhuriyet Meydanı’ndan geçen kamyoneti görenler şaşkınlıklarını gizleyemezken, tehlikeli yolculuk sırasında üzücü bir kaza yaşanmaması yürekleri serinletti.
Sünnet çocuğunun bulunduğu otomobili kamyonetin kasasından görüntülemek isteyen düğün kameramanı da, kamyonetteki kalabalığın oluşturduğu sıkışıklık nedeniyle çekim yapmakta zorlandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<