banner359

Hem Oto Tamircisi Hem De...

Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Yalıköy Mahallesi’nde yaşayan oto tamircisi Günay İnsaf (68), çıkardığı “Yalıköy Sesi” adlı gazeteyi halkla buluşturmaya devam ediyor. Günay İnsaf, ikamet ettiği mahallesinde 16 yıldır aylık Yalıköy...

26 Ağustos 2014 Salı 13:47
Hem Oto Tamircisi Hem De...
Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Yalıköy Mahallesi’nde yaşayan oto tamircisi Günay İnsaf (68), çıkardığı “Yalıköy Sesi” adlı gazeteyi halkla buluşturmaya devam ediyor.
Günay İnsaf, ikamet ettiği mahallesinde 16 yıldır aylık Yalıköy Sesi gazetesini tek başına çıkarttığını belirtti. Yalıköy Sesi gazetesinin 20 Mayıs 1998’de yayın hayatına başladığını belirten Günay İnsaf, Yalıköy’ü çok sevdiğini, onu tanıtmak, adını duyurmak için gazete çıkardığını belirtti.
Tek başına gazetenin bütün yazılarını ve haberlerini hazırlayan, hatta bulmacasını dahi kendisi yapan İnsaf, elde yazdığı haberleri matbaaya gönderiyor. Orada bilgisayar ortamına geçirildikten sonra dizgisi yapılan gazete İnsaf’a teslim ediliyor. Yalıköy Sesi’nin tirajı ise 600. İnsaf, bu gazeteleri posta aracılığı ile Almanya-Hollanda başta olmak üzere dünyanın her yerindeki Yalıköylülere gönderiyor. Masrafını kendisinin karşıladığını belirten Günay İnsaf, “Oto tamirciliğimden kazandığım paralar ile halkımın mahallemizden haber almasını sağlıyorum. Bir ücret kimseden talep etmiyorum. Tüm masraflarımı kendim karşılıyorum. Bu benim için özel bir hobi ve ben yaşadıkça da bu gazeteyi çıkarmaya devam edeceğim” diye konuştu.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<