banner359

İsrail’e çatıdan Tepki

Trabzon’un Hayrat ilçesinde vatandaşlar İsrail’in Gazze’ye yönelik yaptığı saldırıları evlerinin çatısına yazdıkları yazılarla protesto ettiler.İlçenin Çukurkent Mahallesi’nde eski Çukurkent Muhtarı Remzi Bayer, İsrail’in Gazze’ye...

13 Ağustos 2014 Çarşamba 11:55
İsrail’e çatıdan Tepki
Trabzon’un Hayrat ilçesinde vatandaşlar İsrail’in Gazze’ye yönelik yaptığı saldırıları evlerinin çatısına yazdıkları yazılarla protesto ettiler.
İlçenin Çukurkent Mahallesi’nde eski Çukurkent Muhtarı Remzi Bayer, İsrail’in Gazze’ye yönelik düzenlediği saldırıları kınadıklarını belirterek tepki amacıyla evlerinin çatılarına bu yazıları yazdıklarını söyledi.
Ellerinden bir şey gelmediği için böyle bir yola başvurduklarını belirten Bayer, “Elimizden bir şey gelmediği için tepkimizi göstermek amacıyla böyle bir şey düşündük. En azından yazıyla birlikte tepkimizi göstermek istedik. İsrail’in müslümanlara yapmış olduğu zulüm bizi üzüyor. Biz de üzüntümüzü dile getirmek istedik. Böyle herkes belki evlerinin çatısına bizim gibi yazı yazmıyor ama bu tepkinin her yerde olduğunu biliyorum" dedi.
"Her taraftan dikkat çekmesi için protestomuzu çatıya yazdık" diyen Bayer "Belki uçakla geçenler de gökyüzünden evin çatısındaki yazıyı görür” ifadelerini kullandı.
Öte yandan evlerin çatılarına yazılan “One minute. Kahrolsun İtrail. Diren Gazze” yazıları köyün her yerinden ve gökyüzünden görülebiliyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<