banner359

Kilo Düşmanı özel Karşımlar !

Beslenme Danışmanı Dr. Gönül Ateşsaçan, bazı karışımların kiloyla mücadelede iyi geldiğini söyledi. Ateşsaçan, çağımızın en büyük problemlerinden birinin fazla kilo olduğunu ifade ederek, “Kişiyi hem fiziksel hem de ruhsal olarak...

11 Ağustos 2014 Pazartesi 12:48
Kilo Düşmanı özel Karşımlar !
Beslenme Danışmanı Dr. Gönül Ateşsaçan, bazı karışımların kiloyla mücadelede iyi geldiğini söyledi.
Ateşsaçan, çağımızın en büyük problemlerinden birinin fazla kilo olduğunu ifade ederek, “Kişiyi hem fiziksel hem de ruhsal olarak olumsuz yönde etkileyebilen fazla kilolara bazı karışımlarla savaş açılabilir. Kilo verdiren karışım; domates, kereviz, reyhan, limon. 2 büyük domates (doğranmış),2 kereviz sapı (doğranmış),1 diş sarımsak (soyulmuş),1 avuç içi kadar reyhan,1 limon ve karabiber 5-6 adet. Tüm malzemeleri karıştırarak bir meyve sıkacağı yardımıyla suyunu çıkarın ve hemen için. Yağ yakıcı karışım; 1 adet greyfurt, 2 adet limon, 1 ceviz büyüklüğünde taze zencefil ve ½ tatlı kaşığı bal. Greyfurt, limon ve zencefilin meyve sıkacağında suyunu çıkarın. Balı ekleyin, iyice karıştırın ve hemen için.”
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<