Vicdansızlar !

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda kanserli çocuklar için yardım toplanan kutulardan biri içi boşaltılmış halde bir merdivenin altında bulundu. Havalimanı polisi, hırsızın tespiti için güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Olay,...

12 Ağustos 2014 Salı 15:31
Vicdansızlar !
İstanbul Atatürk Havalimanı’nda kanserli çocuklar için yardım toplanan kutulardan biri içi boşaltılmış halde bir merdivenin altında bulundu. Havalimanı polisi, hırsızın tespiti için güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı.
Olay, Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, çeşitli vakıfların kanserli çocuklar için oluşturduğu yardım kutularından biri, havalimanının metro katında bir merdiven altında bulundu. Yardım kutusunu kırılmış halde bulan metro katında görevli bir temizlik görevlisi, olayı havalimanı polisine bildirdi. Olay yerine gelen yardım derneklerinden bir görevli tarafından yardım kutusu tutanak tutularak açıldı. Polislerin yaptıkları ilk incelemenin ardından yardım kutusundan sadece kağıt paraların aldığı ve madeni paraların bırakıldığı öğrenildi.
Havalimanı polisi yardım kutusundan paraları çalan kişi veya kişileri tespit için güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<