Yatırımcılara Savaş Sanatları Dersi

Türkiye’nin en iyi aikido hocalarından Oğuzhan Başkurt, dün başlayan ve pazar günü son bulacak FX World İstanbul’da savaş sanatları ile işletme tecrübesini yatırımcılarla paylaşacak.Aikimode Aiki Akademi Kurucusu ve Baş Eğitmeni, Oğuzhan...

26 Eylül 2014 Cuma 16:02 2014-09-26 18:04:39
Yatırımcılara Savaş Sanatları Dersi
Türkiye’nin en iyi aikido hocalarından Oğuzhan Başkurt, dün başlayan ve pazar günü son bulacak FX World İstanbul’da savaş sanatları ile işletme tecrübesini yatırımcılarla paylaşacak.
Aikimode Aiki Akademi Kurucusu ve Baş Eğitmeni, Oğuzhan Başkurt savaş sanatları ve işletme tecrübesini dünyanın en büyük yatırım platformu FX World İstanbul’da ’Yaşamda Minumum Güç, Maksimum Etki’ teması ile yatırımcılarla paylaşıyor.
Aikimode Aiki Akademi Kurucusu ve Baş Eğitmeni Oğuzhan Başkurt, "Aikido’nun enejiyi verimli kullanma teması ile daha az güç harcayarak daha fazla verim nasıl elde edilebilir?" sorusunun cevabının bulunulacağı keyifli bir eğitim için yatırımcıları beklediği belirtti.
(İHA)

Son Güncelleme: 26.09.2014 18:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<