banner359

Beşiktaş Stada Gidiyor

Beşiktaş ile Galatasaray arasında bu akşam saat 19.00’da oynanacak derbi maç öncesi siyah-beyazlı kafile Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nden Olimpiyat Stadı’na doğru yola çıktı. Süper Toto Süper Lig’de ilk devrenin son, yılın ise...

04 Ocak 2015 Pazar 17:23
Beşiktaş Stada Gidiyor
Beşiktaş ile Galatasaray arasında bu akşam saat 19.00’da oynanacak derbi maç öncesi siyah-beyazlı kafile Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’nden Olimpiyat Stadı’na doğru yola çıktı.
Süper Toto Süper Lig’de ilk devrenin son, yılın ise ilk derbisi olan Beşiktaş - Galatasaray maçı öncesi siyah-beyazlı kafile taraftarların uğurlaması ile tesislerinden ayrıldı.
Yaklaşık 100 civarında Beşiktaş taraftarının takımlarını tesislerden Olimpiyat Stadı’na uğurladığı anda meşaleler de yakıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<