banner359

"Milli Duygularımızı kabartıyorsunuz"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Şehirle İlgili Bir Dizi Görüşmeler Gerçekleştirdiği Bir Günlük Ankara Programının Ardından Bazı Şantiyelerde İncelemelerde Bulunduktan Sonra Büyükşehir Belediyesi Bando Şefliği’ni Ziyaret Etti.

06 Eylül 2019 Cuma 10:55
"Milli Duygularımızı kabartıyorsunuz"

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehirle ilgili bir dizi görüşmeler gerçekleştirdiği bir günlük Ankara programının ardından bazı şantiyelerde incelemelerde bulunduktan sonra Büyükşehir Belediyesi Bando Şefliği’ni ziyaret etti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Bando Şefliğinde Mehter Takımı tarafından adeta Kayseri’nin marşı haline gelen Gesibağları türküsü ile karşılandı. Ankara’da çok önemli görüşmeler yaptıklarını ve bu görüşmelerle her projenin önünün açıldığını ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, mehter ve bando takımlarının da şehir için özel bir önemi olduğunu dile getirdi. “Katıldığınız programlarda milli duygularımızı kabartıyorsunuz” ifadelerini kullanan Başkan Büyükkılıç, Bando Şefliği personeline teşekkür etti.

Başkan Büyükkılıç, bir süre Bando Şefliği’nde personelle çay içerek sohbet etti ve taleplerini dinledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<