KO-MEK’te yeni eğitim dönemi 16 Eylül’de başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bünyesinde 12 İlçede Ve 334 Branşı İle Eğitimin Hizmeti Verem Ko-mek’te Yeni Eğitim Dönemi 16 Eylül’de Başlıyor.

14 Eylül 2019 Cumartesi 11:20
KO-MEK’te yeni eğitim dönemi 16 Eylül’de başlıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 12 ilçede ve 334 branşı ile eğitimin hizmeti verem KO-MEK’te yeni eğitim dönemi 16 Eylül’de başlıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Meslek ve Sanat Eğitim Kursları (KO-MEK), yeni eğitim dönemine 16 Eylül Pazartesi günü başlıyor. Halk eğitiminde kentin tartışmasız en önemli kurumlarından biri olan KO-MEK, yeni eğitim döneminde Kocaeli’nin 12 ilçesinde ve birbirinden farklı branşlarıyla ücretsiz eğitim vermeye devam edecek. KO-MEK yeni eğitim dönemi için tüm hazırlıklarını tamamladı. İlçelerde kurulan stantlar aracılığıyla saha çalışmaları yapılarak vatandaşlara KO-MEK branşları tanıtıldı.

banner380

KO-MEK’in eğitim kadrosu da yeni eğitim döneminde vatandaşlara en iyi ve kaliteli eğitimi verebilmek amacıyla zümre toplantılarını yaparak yıllık planlarını hazırladı. Kurs merkezleri de boya-badana, su ve elektrik aksamlarındaki tadilat çalışmaları kapsamında elden geçirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<