Başkan Çiğdem, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a projelerle ilgili dosya takdim etti

Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a İlçenin Sorunları Ve Projelerle İlgili Dosya Takdim Etti.

04 Eylül 2019 Çarşamba 13:19
Başkan Çiğdem, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a projelerle ilgili dosya takdim etti

Konya’nın Hüyük İlçe Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ilçenin sorunları ve projelerle ilgili dosya takdim etti.

banner380

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz pazar günü Konya’da düzenlenen mitinge katıldıktan sonra çeşitli ziyaretlerde bulundu ve AK Parti Konya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen yemek programında teşkilat mensupları ile bir araya geldi. Yemek programına katılan Hüyük Belediye Başkanı Mehmet Çiğdem de Erdoğan’a Hüyük ilçesi hakkında bilgiler içeren, sorunlar ve projelerinin olduğu dosya ile özel yapım bir tespih hediye etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Konya ziyaretinde ilçeyle ilgili bir dosya takdim ettiğini ifade eden Başkan Çiğdem, Hüyük’ün sorunlarının çözümü ve projelerin gerçekleşmesi için çalışmalara devam ettiklerini söyledi. Çiğdem, ilçenin sorunları ve projelerle ilgili bilgi arz ettiğini, Hüyük Adliyesi, Isparta yolu, Tolca-Budak sahil kıyı düzenlemesi, Tarım Kampı gibi projelerle ilgili dosya taktim ettiğini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<