banner359

Ayşenur’un Mutfağı Çocuklarla Buluştu

Osmangazi Belediyesi Tiyatro Topluluğu, yeni yılda ilk oyununu çocuklar için sahneledi.Ördekli Kültür Merkezi’nde 5-7 yaş arası çocuklar için sahnelenen ‘Ayşenur’un Mutfağı’ isimli oyun, minik izleyiciler tarafından büyük bir beğeniyle...

04 Ocak 2016 Pazartesi 15:30
Ayşenur’un Mutfağı Çocuklarla Buluştu
Osmangazi Belediyesi Tiyatro Topluluğu, yeni yılda ilk oyununu çocuklar için sahneledi.
Ördekli Kültür Merkezi’nde 5-7 yaş arası çocuklar için sahnelenen ‘Ayşenur’un Mutfağı’ isimli oyun, minik izleyiciler tarafından büyük bir beğeniyle izlendi. Aynı zamanda yılın ilk tiyatro gösterisi de olan oyunun yazarı pedagog dramaturg Nurdan Özgür, “Daha önce ilk ve ortaokul öğrencileri için sahnelediğimiz oyunumuzda değişiklikler yaparak, 5-7 yaş arası çocuklarımızın keyifle izleyeceği bir şekle getirdik. Tek perdelik oyunumuz, mutfakta çalışan Ayşenur ve kızının arasında yaşanan diyaloglardan oluşuyor. Önceliğimiz çocuklarımıza tiyatroyu sevdirmek, beslenmeleri ile ilgili onları bilgilendirmek” dedi.
İki oyuncu tarafından sahnelenen yarım saatlik oyunda izleyici sıralarında oturan minikler de zaman zaman oyuna dahil oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<