Büyükşehirin kamplarında eğitimler tam gaz

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından liselere giriş ve üniversite sınavına hazırlanan gençlere eğitim desteği sağlamak amacıyla düzenlenen Gemlik Karacaali Eğitim ve Motivasyon Kampı’nda eğitimler sürüyor.Büyükşehir Belediyesi Gençlik...

09 Nisan 2019 Salı 10:30
Büyükşehirin kamplarında eğitimler tam gaz

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından liselere giriş ve üniversite sınavına hazırlanan gençlere eğitim desteği sağlamak amacıyla düzenlenen Gemlik Karacaali Eğitim ve Motivasyon Kampı’nda eğitimler sürüyor.

banner380

Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Haziran ayına kadar devam edecek olan Karacaali Eğitim ve Motivasyon Kampı’nın bu haftaki konukları Yenişehir TOKİ Ortaokulu öğrencileri oldu. Eğitimin ilk gününde Uludağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç.Dr. Akif Hayta, temel gençlik dönemi soruları ve cevapları, kaygı ve depresyon, kimlik sorunları, kültür ve değer sorunları, okuma, yazma ve düşünme, etkili kitap okuma ve değerlendirebilme, okuduğunu yorumlama ve yazabilme üzerine gençleri bilgilendirdi. Eğitimin ikinci gününde de uzman eğitimci Leyla Asan, problem çözme teknikleri, sınav kaygısı, motivasyon, zaman yönetimi ve etkili ders çalışma teknikleri üzerine eğitim verdi.

Eğitimlere katılan gençler kamptaki boş vakitlerini de okçuluk, dart, masa tenisi, satranç, mangala, badminton, plaj voleybolu ve plaj futbolu gibi etkinliklerde değerlendirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<