banner359

Dans festivalinde gökyüzü barış balonlarıyla dolacak

İstanbul Uluslararası Dans Festivali, yarın başlıyor. 80 ülkeden dansçıların katılacağı festivalde barış için gökyüzüne yüzlerce balon bırakılacak.Yarın saat 11.00’de tüm dansçılar kortej eşliğinde festival yürüyüşü gerçekleştirecek....

02 Nisan 2015 Perşembe 17:03
Dans festivalinde gökyüzü barış balonlarıyla dolacak
İstanbul Uluslararası Dans Festivali, yarın başlıyor. 80 ülkeden dansçıların katılacağı festivalde barış için gökyüzüne yüzlerce balon bırakılacak.
Yarın saat 11.00’de tüm dansçılar kortej eşliğinde festival yürüyüşü gerçekleştirecek. Festivalin karnaval alanı olarak belirlenen Nişantaşı Abdi İpekçi Bulvarı’nda dansçılar saat 13.00’e kadar gösteri yapacak. Açılış konuşmasını Türkiye Dans Sporları Federasyonu Başkanı Tolga Han’ın gerçekleştireceği programda yüzlerce dans sever ve dansçının performansları sergileyecek. Etkinliğin sonunda dünyada barış için dansçılar, katılımcılar ve festival ekibi tarafından gökyüzüne bin adet balon uçurulacak.
6 Nisan’a kadar sürecek festivalle İstanbul dansa doyacak. 80 ülkeden binlerce dansçı dört gün salsa, zumba, tango, samba, flamenko, oryantal ve sirtaki ile İstanbul’u sallayacak. Yarın saat 11.00’de tüm dansçılar kortej eşliğinde festival yürüyüşü gerçekleştirecek.
Etkinlik çerçevesinde yarın akşam La Maxima 79 konseri, cumartesi akşamı ise 19.00-21.30 saatleri arasında Türkiye’nin dört bir tarafından zumba eğitmenlerinin katılımı ile "Şiddete Karşı Zumba Fitness" etkinliği gerçekleştirilecek.

ÜNLÜ DANSÇILARLA 5 TL’YE DANS
80 ülkeden gelecek katılımcılar dört gün boyunca gündüzleri saat 10.30-19.30 arasında; zumba, tango, samba, flamenko, hiphop, oryantal, caz dans, sirtaki, lindy hop, rock’n roll, zeybek, roman havası ile İstanbul’u sallayacak. İstanbullular, eğitmenlerden gündüz öğrendikleri dans figürlerini saat 01.00-07.00 arasında her gece 12 ayrı salonda gerçekleştirilecek partilerde sergileme fırsatı bulacak. Festival kapsamında "ünlüler ile dans" etkinliği düzenlenecek. İsteyenler 5 TL’ye bilet alıp, ünlü isimlerle dans edebilecek. Elde edilecek gelir ’Kanserli Bebeklere Yardım’ Projesine bağışlanacak.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<