Dedesinin Yaşam öyküsünü Kaleme Aldı

Dedesinin yaşam öyküsünü torununun kaleme aldığı “Aykırı Yusuf” Türkiye’nin en büyük kitap fuarında görücüye çıktı. Giresun Belediyesi Proje Ofisi sorumlusu Ali Murat Yılmaz, dedesi Yusuf Yılmaz’ın 77 yıllık yaşam öyküsünü...

27 Kasım 2014 Perşembe 12:51
Dedesinin Yaşam öyküsünü Kaleme Aldı
Dedesinin yaşam öyküsünü torununun kaleme aldığı “Aykırı Yusuf” Türkiye’nin en büyük kitap fuarında görücüye çıktı.
Giresun Belediyesi Proje Ofisi sorumlusu Ali Murat Yılmaz, dedesi Yusuf Yılmaz’ın 77 yıllık yaşam öyküsünü kaleme aldığı “Aykırı Yusuf” isimli kitabıyla TÜYAP Kitap Fuarı’nda geçtiğimiz günlerde görücüye çıktı.
Kitap fuarında 500 adet kitabına imza atan Ali Murat Yılmaz verdiği bilgide, ilk kitap deneyiminde 850 yayınevi ve sivil toplum kuruluşlarıyla ünlü yazarların yer aldığı fuarda gösterilen ilgiden son derece memnun olduğunu söyledi. Yılmaz “ Yılmaz’ın bazen sıra dışı bazen sıradan yaşanmış bir hikayeyi konu alan ’Aykırı Yusuf’ isimli kitaba ilgi oldukça yoğundu. Böyle bir oluşumda yer almaktan ve gördüğüm ilgiden büyük memnuniyet duydum. Birbirinden usta yazarlar ile aynı etkinlikte yer almak gerçekten gurur verici. Bu kadar yoğun bir ilgi gösterileceğini, açıkçası bende beklemiyordum. Kitabımda bir Anadolu insanının 77 yıllık yaşam öyküsü anlatıyor. Türk insanının geçmiş yaşanmışlıkları mutlaka bir noktada kesiştiği için, kısacası kitapta herkes kendi büyüklerinden anılar bulduğu için bu derece güzel bir ilgi ile karşılaştığımı düşünüyorum" dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<