Demi Lovato Için Son 500 Bilet

Demi Lovato’nun 16 Kasım’da vereceği İstanbul konseri için geri sayım başladı. 2008 yılında ilk stüdyo albümü ‘’Don’t Forget’’ ile Amerika Billboard 200 listesine iki numaradan girerek Altın Sertifika ile ödüllendirilen, 2009’da...

30 Ekim 2014 Perşembe 10:09
Demi Lovato Için Son 500 Bilet
Demi Lovato’nun 16 Kasım’da vereceği İstanbul konseri için geri sayım başladı.
2008 yılında ilk stüdyo albümü ‘’Don’t Forget’’ ile Amerika Billboard 200 listesine iki numaradan girerek Altın Sertifika ile ödüllendirilen, 2009’da ise ikinci albümü ‘’Here We Go Again’’ ile yine Billboard 200 listesinde bir numaraya oturan Demi Lovato’nun İstanbul konserine sayılı gün kaldı. 10 bin bilet kapasitesi olan konserin ilk iki kategorisinin ise satışa çıktığı hafta tükendiği bildirildi.

SON 500 BİLET
Son albümü ‘’Demi’’de yer alan "Heart Attack" şarkısı ile de iTunes Amerika ve Avrupa’da birinci sırada yer alarak toplam 16 ülkede dinlenme rekoru kıran Demi Lovato Türkiye’de ilk kez 16 Kasım’da İstanbul Ülker Sports Arena’da sahne alacak. Bugüne kadar toplam 9.500 adet bilet satılan konserin son 500 biletinin ise hızla tükendiği bildirildi.
Türkiye’deki hayranları tarafından, "New York Times Best Seller" listesine giren "Güçlü Kalmak: Yılın 365 Günü" kitabıyla da bilinen 22 yaşındaki Lovato, hayranları ile buluşmak için gün sayıyor.
UNILIFE organizasyonu ile 16 Kasım’da Ülker Sports Arena’da gerçekleşecek konserin bilet fiyatları fiyatları 495 ve 132 TL arasında olacak ve biletler Biletix’ten temin edilebilecek.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<