banner359

İpekböceği Kozasından Muhteşem Tablolar Yaptılar

Bursa’da, Nilüfer Sürekli Eğitim Merkezi kursiyerlerinin ipekböceği kozasından yaptığı muhteşem eserler görücüye çıktı.Konak Kültürevi yine el emeği ve göz nuru eserlere ev sahipliği yaptı. Nilüfer Sürekli Eğitim Merkezi (NİL-SEM)...

05 Aralık 2015 Cumartesi 15:48
İpekböceği Kozasından Muhteşem Tablolar Yaptılar
Bursa’da, Nilüfer Sürekli Eğitim Merkezi kursiyerlerinin ipekböceği kozasından yaptığı muhteşem eserler görücüye çıktı.
Konak Kültürevi yine el emeği ve göz nuru eserlere ev sahipliği yaptı. Nilüfer Sürekli Eğitim Merkezi (NİL-SEM) kursiyerlerinin ipekböceği kozası kullanarak uzun ve titiz çalışmalar sonucu ortaya çıkardığı eserler göz kamaştırdı. Nadide Yakıt önderliğinde açılan sergide yaklaşık 40 eser sergilendi. Serginin açılışına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de katıldı. Nadide Yakıt ve öğrencilerini kutlayan Bozbey, el emeğine her zaman destek vermeye devam edeceklerini belirtti.
Sergi bir hafta boyunca açık kalacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<