banner359

Teşekkür belgesini Bakan Soylu’dan aldı

GÖÇ İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ UYUM VE İLETİŞİM DAİRESİ BAŞKANI DR. AYDIN KESKİN KADIOĞLU'NA ULUSLARARASI GÖÇ FİLMLERİ FESTİVALİ KAPSAMINDA DÜZENLENEN KAPANIŞ TÖRENİNDE TEŞEKKÜR BELGESİNİ İÇİŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU TAKDİM ETTİ.

23 Haziran 2020 Salı 17:03
Teşekkür belgesini Bakan Soylu’dan aldı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Uluslararası Göç Filmleri Festivali kapsamında Göç İdaresi Genel Müdürlüğü Uyum ve İletişim Dairesi Başkanı Dr. Aydın Keskin Kadıoğlu’na

teşekkür belgesi takdim etti.

Uluslararası Göç Filmleri Festivali kapsamında düzenlenen kapanış töreni duygu dolu anlara sahne oldu. Törende konuşan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Eğitim, sağlık ve hayatın diğer branşlarında gelen göçmenleri burada uyumlarını sağlamaya çalışıyoruz. Uyum Dairemiz dünyada olmayan örnekleri ortaya koyuyor. Bize çok önemli veriler ulaştırıyor. Her kesimden kişileri tanımak için gayret sarf ediyorlar. Yaptıkları işi de seviyorlar. Bu film festivali fikri için de ayrıca kutluyoruz" diye konuştu.

Daire Başkanı Aydın Keskin Kadıoğlu ise, "Bir göçmenin yüzündeki anlam dolu ifadeleri, yaşanmışlıkları ve duyguları bize yansıtan; Uluslararası Göç Filmleri Festivalimiz ve gerçekleştirdiğimiz uyum faaliyetlerimizde bizlere sonsuz desteğini esirgemeyen Süleyman Soylu’ya sonsuz teşekkürlerimizi arz ediyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<