Türk dünyası aşıklarından 15 Temmuz tepkisi

Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen ’Türk Dünyası Milli Birlik ve Diriliş Gecesi, 5 ülkeden 15 ozanı Bursalılarla buluşturdu.Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen ’Türk Dünyası Milli Birlik ve Diriliş Gecesi - Aşıklar...

28 Kasım 2016 Pazartesi 13:55
Türk dünyası aşıklarından 15 Temmuz tepkisi
Yıldırım Belediyesi tarafından düzenlenen ’Türk Dünyası Milli Birlik ve Diriliş Gecesi, 5 ülkeden 15 ozanı Bursalılarla buluşturdu.
Barış Manço Kültür Merkezi’nde düzenlenen ’Türk Dünyası Milli Birlik ve Diriliş Gecesi - Aşıklar Buluşması’ programına katılan 5 ülkeden 15 halk ozanı büyük ilgi gördü. Türkiye’nin yanı sıra Kazakistan, Azerbaycan, Kırgızistan ve Doğu Türkistan’dan gelen aşıklar, Türk dünyasından ezgileri seslendirdi. Atışmaların yanı sıra güncel meseleleri de hicveden aşıklar büyük ilgi gördü. Orta Asya Türk Cumhuriyetlerinden gelen aşıklar, 15 Temmuz’da yaşanan hain darbe teşebbüsüne karşı gösterince salonu dolduran Yıldırımlılar tarafından uzun süre ayakta alkışlandı.
Yıldırım’a gelmekten duydukları memnuniyeti dile getiren ozanlar, organizasyon için Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali’ye teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<