banner359

Yenişehir’in haber sitesine Uluslararası Medya Kalite Standartları Belgesi

Bursa’nın Yenişehir İlçesinde Gazeteci Fatih Ak’ın kurduğu www.yenisehir16.com haber sitesi,IMQS International Media Quality Standards Organisation (Uluslararası Medya Kalite Standartları) “IMQS Sertifikalı Site” tescil belgesi ile ödüllendirildi.Yenişehir16...

25 Şubat 2019 Pazartesi 16:22
Yenişehir’in haber sitesine Uluslararası Medya Kalite Standartları Belgesi

Bursa’nın Yenişehir İlçesinde Gazeteci Fatih Ak’ın kurduğu www.yenisehir16.com haber sitesi,IMQS International Media Quality Standards Organisation (Uluslararası Medya Kalite Standartları) “IMQS Sertifikalı Site” tescil belgesi ile ödüllendirildi.

Yenişehir16 haber sitesinin kurucusu Gazeteci Fatih Ak, “Sitemiz, internet yayınları, kuruluş ve yönetim yapısı, içerik sağlama ve güncelleme sıklığı, güvenilirlik gibi başlıklar altında değerlendirildikten sonra IMQS Sertifikalı Site tescil belgesini alarak yayıncılık kalitesini uluslararası düzeyde tescil ettirdi.İnternet medyasının yayıncılık faaliyetlerinde uluslararası standartları yakalamasının amaçlandığı IMQS Sertifikası için www.yenisehir16 com sitemiz; kuruluş ve yönetim yapısı, içerik sağlama, güncelleme sıklığı, güvenilirlik gibi başlıklar altında bir değerlendirme sürecine tabi tutuldu.Değerlendirmeler sonucu “IMQS Sertifikalı Site” tescil belgesi verilen www.yenisehir16 com haber sitesi yayıncılık kalitesini de tescil ettirmiş oldu” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<