İnegöl'e A Kalite Hizmet

.

23 Nisan 2015 Perşembe 10:55 2015-04-23 11:24:37
İnegöl'e A Kalite Hizmet

Hotel Park İnegöl'de düzenlenen kahvaltıda basın mensuplarıyla biraraya gelen Özel Aritmi Hastanesi yönetimi hastane hizmetlerini değerlendirerek,kamuoyuyla paylaştı.

Kahvaltının ardından konuşma yapan Özel Aritmi İnegöl Hastanesi Genel Müdürü Dr. Mehmet Güncan,''Bilindiği üzere Medi- Ce İnegöl Hastanesi olarak kasım 2010 ayından bugüne kadar İnegöl ilçemizde İnegöl halkına ve misafirlerine hizmet vermekteydik. 2010 kasım  ayından bugüne hastanemizde 43 bin 260 ayaktan muayene, 29 bin 711 yatan hasta, 3 bin 960 doğum, 11 bin 892 ameliyat ve tüm bu işlemlerin beraberinde 150 bin 520 tetkik sayısal verisine ulaşılmıştır. Medi -Ce İnegöl Hastanesi olarak 2010 kasım ayında başlayan yolculuğumuz, Aritmi Sağlık Gurubu çatısı altında yeni ve daha güçlü bir hizmet kalitesi ile Özel Aritmi İnegöl Hastanesi adıyla 2015 Şubat ayı itibariyle hizmete devam etmektedir. Aritmi Sağlık Gurubu kalitesi ile daha fazla hizmet kalitesine ulaşan Özel Aritmi İnegöl Hastanesi, 2016 yılı hedeflerinde daha kapsamlı hizmetleri hedefine almıştır. Aritmi Sağlık Gurubu olarak en önemli değer saydığımız insana ve sağlığa yatırım konusunda yeni projelerimizle İnegöl ve Bursa'nın 2015 yılında da hizmetindeyiz. Aritmi Sağlık Gurubu hastanelerinde toplamda 88 yatak kapasitesi ile hizmet vermekte olup, 2015 yılında Bursa merkezde açılacak olan hastanemiz ile hasta yatak kapasitemiz 120 yatak seviyesine ulaşacaktır''dedi.

BİR İLKE İMZA ATTIK
Aritmi Sağlık Gurubundan kısaca bahsedenGüncan, ''Aritmi markası 2005 yılından bu yana Özel Çekirge Kalp ve Aritmi Hastanesi olarak Bursa ili Osmangazi İlçesi Çekirge semtinde Bursa'nın ilk özel dal hastanesi olarak hizmete girmiştir. Özel Çekirge Kalp ve Aritmi Hastanesi olarak hizmete başladığımız günden bugüne Türkiye’nin ilk özel kalp hastanesini Bursa’nın en görkemli semti olan Çekirge’de kentimizin ve ülkemizin hizmetine sunarak Özel Dal Hastaneciliği sektöründe bir ilke imza attık. 

Aritmi markası yaklaşık 10 yıl gibi kısa bir sürede büyümesini hızla devam ettirmiş ve de 10'ncu yılında Bursa merkezde tam kapasiteli ve son model teknolojik modernizasyonlu cihazlarıyla hizmete sunmaya hazırlandığı yeni hastanesi ile çok yakında Bursalılarla buluşacak. Aritmi Sağlık Gurubu 10 yıllık başarı öyküsü içerisinde sırasıyla, Özel Osmangazi Tıp Merkezi, Özel Medi-Ce İnegöl Hastanesi ve Bursa Aritmi OSGB hizmet kuruluşları ile büyümesini hızla devam ettirmiştir. Bugün itibariyle bahse konu kuruluşlarımız, Özel Aritmi Osmangazi Tıp Merkezi, Özel Aritmi İnegöl Hastanesi, Özel Aritmi Kalp Hastanesi ve Bursa Aritmi OSGB olarak hizmetlerini devam ettirmektedirler. Aritmi Sağlık Gurubu, Bursa'da hayata geçirilmek istenilen "Sağlık Turizmi Projeleri" konusunda 10 yıllık süreç içerisinde birçok projenin fizibilite çalışmasını yapmış ve de İnegöl ilçemiz başta olmak üzere Bursa ilimizin çeşitli noktalarına ilişkin ARGE çalışmalarını tamamlayarak ilgili kuruluşlar ile sürekli paylaşım içerisinde olmuştur '' diye konuştu.

A KALİTE HİZMET
Aritmi Sağlık Gurubu olarak, 2015 yılı itibari ile başlattığımız "kalite, güven ve yüksek teknoloji ile daha fazla hizmet" ilkemiz doğrultusunda önemli adımlar atmaya devam ediyoruz. Özel Aritmi İnegöl Hastanesi Sosyal Güvenlik Kurumu özel hastaneleri sınıflandırma çalışması içerisinde A sınıfı kalite kategorisinde yer almaktadır. A sınıfı kalite kategorisi için yapılan sınıflandırmada her hastane gibi hastanemizde 400 maddelik kriter testine tabi tutularak hasta hakları, hasta - çalışan güvenliği ile kapasite gibi konularda gerekli olan 800 - 1000 puan aralığına girerek A sınıfı hastaneler gurubunda yerini aldı. A sınıfı hastane statüsünde İnegöl'de tek olmamızın yanı sıra Bursa ilinde de sayılı hastaneler arasında yer almakta olduğumuzu gururla ifade etmek isterim. Aritmi Sağlık Gurubu olarak dünden bugüne her zaman daha iyi ve daha teknolojik sağlık hizmetlerinin İnegöl'de Özel Aritmi İnegöl Hastanesi ile ve diğer noktalarımızda ilgili sağlık kuruluşlarımız ve iştiraklerimiz ile sunulması konusunda A kalite hizmet ve de hoşgörü anlayışından taviz vermeden sizlerin sağlığı için emek vermeye devam edeceğimizi bilmenizi isteriz. Özel Aritmi İnegöl Hastanesi Yönetim Kurulu ve çalışanları adına, İnegöl halkımıza dün olduğu gibi bugünde yanımızda olduğu için teşekkür eder, siz değerli basın mensuplarını her zaman yanımızda görmekten onur duyduğumuzu ifade etmekten mutluluk duymaktayım''

Son Güncelleme: 23.04.2015 11:24
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<