banner359

35 öğrenciyi Sinemayla Tanıştıracak

Ünlü sanatçı Gülben Ergen’e twitterdan ulaşan hayranı, Yozgat’ın Şefaatli ilçesi Kuzayca köyünde sinemaya hiç gidemeyen 35 öğrenciyi sinemaya götürmek için söz aldı.Twitter’dan ünlü Sanatçı Gülben Ergen’e ulaşan takipçisi...

29 Aralık 2014 Pazartesi 14:25
35 öğrenciyi Sinemayla Tanıştıracak
Ünlü sanatçı Gülben Ergen’e twitterdan ulaşan hayranı, Yozgat’ın Şefaatli ilçesi Kuzayca köyünde sinemaya hiç gidemeyen 35 öğrenciyi sinemaya götürmek için söz aldı.
Twitter’dan ünlü Sanatçı Gülben Ergen’e ulaşan takipçisi Kbr Nzl kullanıcılı hayranı, Ergen’e ’’Yozgat’ın Şefaatli ilçesi Kuzayca köyünde okuyan 35 öğrenciyi hiç gitmedikleri sinemaya götürmek istiyoruz. Ama sesimizi duyup yardım eden yok’’ mesajı gönderdi. Yardım severliliği ile bilinen sanatçı Gülben Ergen ise bu mesaja kayıtsız kalmayıp ’Yozgat’ın Şefaatli ilçesi Kuzayca köyünde sinemaya gitmek isteyen çocuklarımız var. O civarlarda yaşayan yürekli dostlar var mı?’’ mesajını yayınladı. Twitter’dan Ergen’in mesajına cevap vermesine sevinen Kbr Nzl kullanıcı, ’’Sonuç ne olursa olsun yazdığım bakan ve vekil cevap vermedi bile (güya bizi temsil ediyorlar) ama @GeErgen yanıt verdi. teşekkür ederim’’ dedi.

YARDIM İSTEDİ ELEŞTİRİLDİ
Gülben Ergen’in Yozgat civarında yaşayanlardan öğrencileri sinemaya götürmek için yardım istemesine kısa sürede eleştiriler geldi. Bunun üzerine instagram hesabında cevap veren Ergen, ’’Eleştirenlere selam. Varsa o civarda yaşayan işimizi kolaylaştırır. Yoksa biz bir yolunu buluruz. İyilik paylaşılır. Paylaşmamam gerekenleri ben belirliyorum. Siz değil’’ diye yazdı. Ardından ise hayranına ’’Doğru bildiğim yolda ağır eleştirileri hiç duymam ben. O çocuklar Ocak ayında sinemaya gidecek. O kadar’’ diye yazdı.
İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<