banner359

Acun Ilıcalı’dan yıllar sonra gelen itiraf !

10 sezondur yayınlanan ekranların sevilen yarışması Survivor’ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, yarışmada sadece bir tek ismi desteklediğini açıkladı.Ilıcalı, Survivor tarihinde sadece bir yarışmacıyı desteklediğini söyledi....

02 Temmuz 2015 Perşembe 11:48
Acun Ilıcalı’dan yıllar sonra gelen itiraf !
10 sezondur yayınlanan ekranların sevilen yarışması Survivor’ın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, yarışmada sadece bir tek ismi desteklediğini açıkladı.
Ilıcalı, Survivor tarihinde sadece bir yarışmacıyı desteklediğini söyledi. 10 yıl önce ilk Survivor’ını çeken Ilıcalı, Survivor Türkiye-Yunanistan yarışmasında finale çıkan Derya Durmuşlar’ı desteklediğini açıkladı. Acun Ilıcalı o günü şöyle anlattı:
"Survivor’da en unutamadığım gündü. Final Türkiye-Yunanistan arasındaydı. İlk oyunu Yunan yarışmacı kazandı. İkinci yarışma da penaltı atışıydı. Sunuculuk hayatımda kendimi bu kadar kaybettiğimi hiç hatırlamıyorum. Derya kaybetmesin diye ona teknik direktörlük yapıp destek verdim. Kaybetmesin diye çok uğraştım. Şimdiye kadar tek yarışmacı tuttum, hatta ölümüne tuttum, o da Derya’ydı."

Derya Durmuşlar kimdir
Survivor, Yunanistan-Türkiye yarışmasında finale kalıp Yunan rakibini yenerek yarışmada 1. olmuştur. Derya Durmuşlar, 2011 yılında Çanakkale’de geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetmiştir.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<