banner359

Antep’te Buluştular

Uluslararası Zeugma Film Festivali’ne katılmak üzerine kente gelen sinema dünyasının ünlü ismi Kadir İnanır ve ünlü yazar Ahmet Ümit Şirehan Otel’de buluştu. Kadir İnanır ve Ahmet Ümit, yarın startı verilecek olan uluslararası Zeugma...

02 Kasım 2014 Pazar 16:25
Antep’te Buluştular
Uluslararası Zeugma Film Festivali’ne katılmak üzerine kente gelen sinema dünyasının ünlü ismi Kadir İnanır ve ünlü yazar Ahmet Ümit Şirehan Otel’de buluştu.
Kadir İnanır ve Ahmet Ümit, yarın startı verilecek olan uluslararası Zeugma Film Festivali’ne katılarak bazı etkinliklerle festivalin Türkiye ve dünyada duyurulmasını sağlayacaklar. Şirehan Otel ve Sahan Grubun da üstlendiği Uluslararası Zeugma Film Festivali 3-9 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirilecek. Gaziantep’in kültür elçisi Ahmet Ümit festivalin başarılı geçeceğine inandığını belirterek ünlü aktör Kadir İnanır’ı Gaziantep’te ağırlamaktan onur duyduklarını ifade etti. Gaziantep’i ve Gazianteplinin birçok alanda başardığı ilkle yakından takip ettiğini ifade eden ünlü aktör Kadir İnanır, aynı zamanda Gaziantep’in sinema ve sanat dünyasına birçok isim kazandırdığını söyleyerek Şirehan gibi tarihi bir yapı içerisinde ağırlanıyor olmanın kendisini duygulandırdığını belirtti. Yarın saat 10.30’da Şirehan Otel’de düzenlenecek olan festival tanıtımına katılacak olan Ahmet Ümit ve Kadir İnanır birçok konuda kamuoyunu bilgilendirecek. 3 Kasım Pazartesi günü Büyükşehir Belediyesi Onat Kutlar Salonu’ndaki galada usta oyuncu Kadir İnanır’a Yaşam Boyu Onur Ödülü verilecek.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<