Balkan Partisine 3 bin kişi katıldı

Bursa’da her bayramın 2. günü gerçekleştirilen Balkan Partisine 3 bin kişi katılan gençler Bulgaristan, Makedonya, Yunan ve Türk müziğinin kıvrak ezgileri eşliğinde eğlendiler.Bursa’da artık geleneksel hale gelen Balkan partisine bu bayram...

17 Haziran 2018 Pazar 01:51
Balkan Partisine 3 bin kişi katıldı

Bursa’da her bayramın 2. günü gerçekleştirilen Balkan Partisine 3 bin kişi katılan gençler Bulgaristan, Makedonya, Yunan ve Türk müziğinin kıvrak ezgileri eşliğinde eğlendiler.

banner380
Bursa’da artık geleneksel hale gelen Balkan partisine bu bayram 3 bin kişi katıldı. DJ Samet Kurtuluş’un çaldığı Bulgaristan, Makedonya, Yunan ve Türk müziğinin kıvrak ezgileri ve 4 bayan dansçı geceye damga vurdu. Gece saatlerinde başlayan eğlence sabah ışıklarına kadar devam etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<