Bu Da Kurtlar Vadisi Izdihamı

Kurtlar Vadisi Pusu dizisi oyuncuları Cahit Kayaoğlu ve Erhan Ufak, Elazığ’da hayranlarıyla buluştu.Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin sevilen oyuncularından ’Cahit’ karakterini canlandıran Cahit Kayaoğlu ve ’Güllü Erhan’ karakterini canlandıran...

29 Kasım 2014 Cumartesi 15:16
Bu Da Kurtlar Vadisi Izdihamı
Kurtlar Vadisi Pusu dizisi oyuncuları Cahit Kayaoğlu ve Erhan Ufak, Elazığ’da hayranlarıyla buluştu.
Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin sevilen oyuncularından ’Cahit’ karakterini canlandıran Cahit Kayaoğlu ve ’Güllü Erhan’ karakterini canlandıran Erhan Ufak özel bir davet için geldikleri Elazığ’da hayranlarıyla bir araya geldi. Cahit Kayaoğlu’nun iş yerinin açılışına katılmak üzere kente gelen Kayaoğlu ve Ufak, cadde üzerinde hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Kalabalık hayran topluluğu dizi oyuncularıyla fotoğraf çekebilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.
Memleketi olan Elazığ’a her fırsatta geldiklerini belirten Cahit Kayaoğlu, "Bugün kardeşimin iş yerinin açılışına geldik. Elazığ’ı çok seviyoruz. Her fırsatta gelmeye çalışıyoruz. Dizide de her şey yolunda. Yeni bölüm hazırlıkları var" dedi.
Erhan Ufak ise, "Bugün çok sevdiğimiz memleketimizdeyiz. Elazığ’ın yeri bizim için ayrı. Buradaki vatandaşlar bizleri yakından takip ediyor. İlgilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.
Dizi oyuncuları iş yerinin açılışını gerçekleştirdikten sonra cadde üzerinde kendilerini bekleyen hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<