banner359

Burhan Şaşmaz’dan Orhangazi Belediyesi’ne Ziyaret

Bursa’nın Orhangazi ilçesinde 37. Zeytin Festivali ve 2. Turşu Festivali’nin sunuculuğunu yapacak olan ünlü oyuncu Vatan Şaşmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı ziyaret etti.Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ünlü sunucu...

03 Kasım 2015 Salı 14:07
Burhan Şaşmaz’dan Orhangazi Belediyesi’ne Ziyaret
Bursa’nın Orhangazi ilçesinde 37. Zeytin Festivali ve 2. Turşu Festivali’nin sunuculuğunu yapacak olan ünlü oyuncu Vatan Şaşmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan’ı ziyaret etti.
Orhangazi Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, ünlü sunucu Vatan Şaşmaz’a çini tabak hediye etti. Şaşmaz, festival için geldiği Orhangazi’yi gezme şansı bulduğunu belirterek, “Sanayii, tarımı ve doğal güzellikleri ile harika bir şehirde olmaktan dolayı çok mutluyum” dedi.
Çağlayan, gizli kalmış değerlerini gün yüzüne çıkararak Orhangazi’yi çok daha güzel bir şehir haline getireceklerini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<