banner359

Çaycı Hüseyin, fuarda "çaylar" dedi

Muğla’nın Marmaris ilçesinde, MARFO Fuarcılık tarafından bu yıl 16. kez düzenlenen Marex-2015 Turistik Tesis Ekipmanları ve Gıda Fuarı devam ediyor.Marex 2015 Turistik Tesis Ekipmanları ve Gıda fuarına bu yıl 84 katılımcı firma, 30 farklı...

14 Mart 2015 Cumartesi 10:14
Çaycı Hüseyin, fuarda
Muğla’nın Marmaris ilçesinde, MARFO Fuarcılık tarafından bu yıl 16. kez düzenlenen Marex-2015 Turistik Tesis Ekipmanları ve Gıda Fuarı devam ediyor.
Marex 2015 Turistik Tesis Ekipmanları ve Gıda fuarına bu yıl 84 katılımcı firma, 30 farklı sektörden 400 marka katıldı. Fuara katılan zücaciye ve endüstriyel mutfak firması ekranların sevilen yüzü "Çaycı Hüseyin" olarak tanınan oyuncu Alpaslan Özmol’u stantlarında konuk etti. Sempatik tavırları ile ilgi toplayan Özmol, hayranları ile bol bol fotoğraf çektirdi. Çaycı Hüseyin, fuarda ’çaylar’ diye seslendi.
Firmanın reklam yüzü olan Çaycı Hüseyin (Alpaslan Özmol) firma yetkilisi Hayrettin Mert Durman ile bir basın açıklaması yaptı. Durman açıklamasında, "Alpaslan abiye bizi kırmadığı için teşekkür ederim. Marmarisimiz’in gelişmesi için bu tür fuarlara çok ihtiyacı var. Biz yerel bir firma olarak bu tür organizasyonlara çok önem veriyoruz. Kendisine davette bulunduk sağ olsun bizi kırmadı" dedi.
Alpaslan Özmol ise "Burada olmaktan çok mutluyuz. Ben de firmanın reklam yüzüyüm. Fuarlara katılıyor yeni ürünlerimizi tanıtıyor, halkımızın beğenisine sunuyor, onlarla buluşuyoruz" dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<