Demet Akalın’dan çok sert açıklama

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, kendisine atfedilen “Hain Hadise” sözlerine çok sert tepki gösterdi.Demet Akalın, bir gazetede meslektaşı Hadise için “hain” dediği yönünde haber çıkınca Twitter hesabından açıklamalar yaptı. Akalın,...

16 Mart 2015 Pazartesi 12:04
Demet Akalın’dan çok sert açıklama
Ünlü şarkıcı Demet Akalın, kendisine atfedilen “Hain Hadise” sözlerine çok sert tepki gösterdi.
Demet Akalın, bir gazetede meslektaşı Hadise için “hain” dediği yönünde haber çıkınca Twitter hesabından açıklamalar yaptı. Akalın, Prenses şarkısını yapan ve kendisiyle de çalışan Emrah Karaduman’ı yüceltmek için söylediği “Radyolarda deli gibi çalan Prenses! Nasıl benden sekti bu şarkı hain Emrah” sözlerinin bir gazetede “Hain Hadise” diye yer almasına ateş püskürdü. Akalın, haberin çıktığı gazetenin yetkililerine seslenerek, “O haberini düzelt yoksa başınız belada! Yüksek tazminat davası yolda! Adam gibi diğer gazeteler gibi yazmasını bileceksin, kı..ndan atmayacaksın! Yazacak dolu şey var, kapıda kuyruk oldu, iki saat sahnede kaldı! Delirtiyorsunuz böyle yalan haberlerle! Sağlam kafa dinleyin sağlam!” ifadelerini kullandı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<