banner359

Ferhat Göçer İnebolu’yu Salladı

Bu yıl İnebolu Belediyesi tarafından beşincisi düzenlenen İnebolu Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali’nin ikinci gününde sahne alan ünlü sanatçı Ferhat Göçer, izleyenleri şarkılarıyla adeta coşturdu.Kendi orkestra ekibiyle...

03 Ağustos 2014 Pazar 10:17
Ferhat Göçer İnebolu’yu Salladı
Bu yıl İnebolu Belediyesi tarafından beşincisi düzenlenen İnebolu Heyamola Deniz Şenlikleri Kültür ve Sanat Festivali’nin ikinci gününde sahne alan ünlü sanatçı Ferhat Göçer, izleyenleri şarkılarıyla adeta coşturdu.
Kendi orkestra ekibiyle sahne alan Göçer, enerjisiyle coşkuyu bir an olsun düşürmedi. Zaman zaman izleyenlerle yakınlaşan Göçer, İnebolu’ya unutamayacağı bir konser yaşattı.
Kurtuluş Savaşı’nın en önemli noktalarından biri olan İnebolu’da olmaktan çok mutlu olduğunu belirten ünlü sanatçı Ferhat Göçer, bu organizasyonu düzenleyenlere teşekkür etti.
Hayranlarının büyük coşkusu karşısında büyük bir şaşkınlık yaşayan ünlü sanatçı kendi telefonuyla alanı dolduran kalabalığı videoya çekip sosyal medyadaki hesaplarından paylaştı.
Ferhat Göçer’e konser sonunda İnebolu Belediye Başkanı Engin Uzuner ve Belediye Meclis Üyesi Ayşe Baysal tarafından Atatürk’ün rölyefi hediye edildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<