banner359

Gülşen Bodrum’u Salladı

Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan bir gece kulübünde konser veren Gülşen, yerli ve yabancı turistlere unutulmaz bir gece yaşattı. Bodrum’un en büyük diskosu olan Halikarnas Club’ta konser veren ünlü sanatçı Gülşen ve Dj Ozan Doğulu,...

05 Ağustos 2014 Salı 14:18
Gülşen Bodrum’u Salladı
Muğla’nın Bodrum ilçesinde bulunan bir gece kulübünde konser veren Gülşen, yerli ve yabancı turistlere unutulmaz bir gece yaşattı.
Bodrum’un en büyük diskosu olan Halikarnas Club’ta konser veren ünlü sanatçı Gülşen ve Dj Ozan Doğulu, sabahın ilk ışıklarına kadar konser verdi. Yaklaşık 2 bin kişinin izlemeye geldiği konserde adım atacak yer kalmadı. Sahneye ilk olarak Ozan Doğulu çıktı. Çaldığı disko parçaları ile eğlenmeye gelenleri bir an olsun yerinde durdurmayan Doğulu’nun ardından sahneye Gülşen aldı.
Yaklaşık 3 saat boyunca şarkı söyleyen ünlü sanatçı dans ekibi ile yaptığı şov ise büyük beğeni topladı. Kısa bir konuşmada yapan Gülşen, "Böyle kalabalığa diyecek bir şey yok şarkılar söyleyip eğlenelim" diyerek konserine devam etti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<