Hem ziyaret hem ticaret

Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatili ve işi bir arada yürüten ünlü sanatçı Demet Akalın, iftar yemeğinde iletişim danışmanı Özgür Aras ve müzisyen Volga Tamöz’le bir araya geldi.Özgür Aras’ın yeni açtığı restorana gelen Demet...

01 Temmuz 2015 Çarşamba 13:25
Hem ziyaret hem ticaret
Muğla’nın Bodrum ilçesinde tatili ve işi bir arada yürüten ünlü sanatçı Demet Akalın, iftar yemeğinde iletişim danışmanı Özgür Aras ve müzisyen Volga Tamöz’le bir araya geldi.
Özgür Aras’ın yeni açtığı restorana gelen Demet Akalın, yeni albümü ‘Pırlanta’nın çıkış şarkısı olan ‘Ders Olsun’ parçasının aranjesini yapan müzisyen Volga Tamöz’le bir araya geldi. Oldukça neşeli olduğu görülen Akalın’ın yanında eşi Okan Kurt’un ve kızı Hira’nın olmaması dikkatlerden kaçmadı. Gazetecilerin sorularını yanıtsız bırakan Akalın, akşam ezanının okunmasıyla birlikte iftarını açtı. Tatili ve işi bir arada yürüten ünlü sanatçının bayramda Bodrum’da sahne alacağı öğrenildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<