Küçük Ağa’nın Yıldızı Isyan Etti

Büyük bir ilgiyle izlenen Küçük Ağa dizisinde rol olan küçük oyuncu Emir Berke Zincidi, hakkında çıkan haberlere isyan etti.Küçük Ağa dizisinin mink yıldızı Emir Berke Zincidi’nin "bu dizi benim sayemde reyting alıyor" dediği ve usta...

30 Ocak 2015 Cuma 11:15
Küçük Ağa’nın Yıldızı Isyan Etti
Büyük bir ilgiyle izlenen Küçük Ağa dizisinde rol olan küçük oyuncu Emir Berke Zincidi, hakkında çıkan haberlere isyan etti.
Küçük Ağa dizisinin mink yıldızı Emir Berke Zincidi’nin "bu dizi benim sayemde reyting alıyor" dediği ve usta oyuncu Zeki Alasya’nın bunun üzerine seti terk ettiği iddia edilmişti. Çıkan haberlere çok sinirlenen küçük Emir, kişisel sosyal paylaşım hesabından isyan etti.

KÜÇÜK YILDIZDAN BÜYÜK LAFLAR
İşte o açıklama:
"İlk ve son kez konuşuyorum Zeki abiyle aramızda böyle bir durum yaşanmadı ama bu böyle kalmayacak ve o programa ve şahıslara dava açılacak artık. Anladık ki susunca olur zannettik ama olmuyor sussak da olmuyor susmasak da. Bıktık artık sizin gibi insanlardan. Takdir etmek sizin neyinize, hep yerden yere vurmak yakışır.

ALLAH’A HAVALE EDİYORUM
Sizin gibileri zaten sizleri Allah’a havale ediyorum. Rabbim adaleti en kısa zamanda göstersin inşallah. Bizleri üzmek için yapılıyorsa bu haberler yazık diyorum çünkü biz artık kulaklarımızı tıkadık."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<