banner359

Kuzenini Evlendirdi

İzmirli Mehmet Yamangil ve Dicle Albayrak, 800 davetlinin katıldığı muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. Düğüne Albayrak ailesini akrabası Ünlü türkücü Mustafa Keser damgasını vurdu.Suat ve Günay Yamangil çiftinin oğlu, Keyvani...

26 Ağustos 2014 Salı 12:22
Kuzenini Evlendirdi
İzmirli Mehmet Yamangil ve Dicle Albayrak, 800 davetlinin katıldığı muhteşem bir düğünle dünya evine girdi. Düğüne Albayrak ailesini akrabası Ünlü türkücü Mustafa Keser damgasını vurdu.
Suat ve Günay Yamangil çiftinin oğlu, Keyvani Ev Yemekleri’nin sahibi Mehmet Yamangil ile Ünlü Teknik A.Ş’nin Genel Müdürü Haluk ve Fatma Albayrak çiftinin kızı Dicle Albayrak 8 yıllık birlikteliğini evlilikle taçlandırdı. Eğitim gördükleri Celal Bayar Üniversitesi’nde tanışan çiftin düğün daveti Aqua Marin Maydanoz Kır Bahçesi’nde organize edildi.

ÜNLÜ TÜRKÜCÜ MUSTAFA KESER’İN EN MUTLU GÜNÜ
Gecede çiftin tanıklığını Mehmet Kavuk, Gürkan Özer, Erman Sarıkaya, Mustafa Özkan ve Sedat Öner üstlendi. Düğüne İngiltere Türk Bankacıları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Çağlar Karataş ve Küçük Ağa adlı televizyon dizisinin senaristlerinden Sinan Yurdakul başta olmak üzere 800 davetli katıldı. Gecede Haluk Albayrak’ın dayısının oğlu olan ünlü türkücü Mustafa Keser de sahne aldı. Keser "Fikrimde hep sen varsın" türküsünü sesledirerek çifte mutlulaklar diledi. Birbirinden güzel türkülerini davetliler için seslendiren Mustafa Keser ömür boyu mutluluğun sırrının sevgi ve saygıda yattığını söyledi. Dicle ve Mehmet Yamangil çifti, balayı tatilini Kıbrıs’ta geçirecek.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<