banner359

LÖSEV toplantısında bile kırdı geçirdi

LÖSEV Onkoloji Kenti tanıtım toplantısına oyuncu Ozan Güven, Dr. Üstün Ezer ve komedyen Cem Yılmaz katıldı. Lösemili Çocuklar Vakfı’nın (LÖSEV) hayata geçirdiği Türkiye’nin en donanımlı ve Avrupa’nın ilk onkoloji kentini tamamlamak...

23 Şubat 2015 Pazartesi 18:18
LÖSEV toplantısında bile kırdı geçirdi
LÖSEV Onkoloji Kenti tanıtım toplantısına oyuncu Ozan Güven, Dr. Üstün Ezer ve komedyen Cem Yılmaz katıldı.
Lösemili Çocuklar Vakfı’nın (LÖSEV) hayata geçirdiği Türkiye’nin en donanımlı ve Avrupa’nın ilk onkoloji kentini tamamlamak amacıyla düzenlenen basın toplantısına usta komedyen Cem Yılmaz ve oyuncu Ozan Güven katıldı.Büyük bir kısmı “Bir tuğla da sen koy” kampanyasıyla inşa edilen LÖSEV Onkoloji Kenti ve Hastanesi’nin (LÖSANTE) tanıtım toplantısına katılan Ezer, daha sonra gazetecilerin sorularını cevapladı.
Onkoloji Kenti ve Hastanesi’nin açılışına Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsat verilmediği sorulması üzerine Ezer, "Devlet halktan oluşan, halk için çalışan bir kurumdur. Devlet ne bakandan ne de bürokrattan oluşmaz. Devlet halktan oluşur. Oradaki bürokratların tamamen duygusal nedenlerle bu hastaneye karşı çıktıklarını zannediyorlar" cevabını verdi. Ezer, onkoloji hastanesinin açılacağını belirterek, mevzuata uygun olmayan hiçbir şeyin olmadığını kaydetti. Öte yandan Ezer, Oran-İncek’de yapımı devam eden onkoloji kentinin 10 Mayıs 2015’de açılacağını söyledi.
Ozan Güven de konuşmasında, LÖSANTE için "Para toplamamız lazım" demesi üzerine, Cem Yılmaz’ın cebinden cüzdanını çıkararak “Ne kadar lazım” diyerek espri yapması salondakileri güldürdü.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<