banner359

Murat Göğebakan Için Mevlit Okutuldu

Yaklaşık 5 yıldır mücadele ettiği kansere yenik düşerek hayatını kaybeden müzisyen Murat Göğebakan için Adana’daki evinin önünde mevlit okutuldu. Mevlit programına katılan binlerce vatandaş sokağa sığmadı. Ünlü müzisyen Murat Göğebakan,...

06 Ağustos 2014 Çarşamba 09:58
Murat Göğebakan Için Mevlit Okutuldu
Yaklaşık 5 yıldır mücadele ettiği kansere yenik düşerek hayatını kaybeden müzisyen Murat Göğebakan için Adana’daki evinin önünde mevlit okutuldu. Mevlit programına katılan binlerce vatandaş sokağa sığmadı.
Ünlü müzisyen Murat Göğebakan, 5 yıldır mücadele ettiği kanser nedeniyle tedavi gördüğü özel bir hastanede geçtiğimiz hafta hayatını kaybetti. İstanbul’da Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ında katılımıyla gerçekleştirilen cenaze törenin ardından memleketi Adana’ya getirilen Göğebakan’ın cenazesi Buruk Mezarlığı’nda toprağa verildi. Göğebakan için baba ocağında bir de mevlit okutuldu. Mevlit baba Hasan Göğebakan’ın evinin önündeki sokağa kurulan çadırların altında gerçekleştirildi. Mevlide binlerce vatandaş katıldı. Katılımcılar sokağa sıkmayınca yan sokaklara da masa ve sandalye atılarak mevlide gelen vatandaşlar burada ağırlandı.
Mevlide AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan da katıldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<